Vďaka silikónovej podložke docielite rovnaké pravidelné tvary makróniek. Hladko rezanou trubičkou alebo trezírovacím sáčkom tvorte kolieska na podložku, s ktorou škrupiny rovno upečiete, a vďaka hladkému povrchu ich ľahko oddelíte. Podložku môžete použiť aj na pečenie pusiniek, kokosiek a ďalšieho snehového pečiva, ktorým zaistíte, že bude jeden kúsok ako druhý. Silikónová podložka je odolná voči nízkym aj vysokým teplotám od - 40 do 230 ⁰C.
Forma na prípravu makróniek, francúzskych sladkých špecialít, farebných mandľových koláčikov, snehových pusiniek, laskoniek, miniveterníkov z odpaľovaného cesta. Príprava je veľmi jednoduchá, výsledok vynikajúci. Forma ponúka prípravu makróniek dvoch veľkostí - s priemerom 3,5 cm a 2,3 cm. Formu si môžete upraviť podľa plechu - buď ju odstihnete a alebo na jednej strane plechu necháte formu na boku plechu a ten rad formičiek neplníte. Celkom vyrobíte 24 makróniek.
Materiál: silikón - znáša teplotu -40 ° C do + 300 ° C. Jednoduchá údržba. Možno umývať v umývačke riadu.