Formičky na včelie úle sú vynikajúce na výrobu tradičných cukroviniek z včelích úľov / včelích hniezd. Materiál: plast. Možno umývať v umývačke riadu. Rozmery: š. 5 cm, v. 4 cm. Recept. Podľa chuti pridajte kakao, aby vznikol tmavý krém. Postup prípravy Sušienky rozdrvíme, pridáme ostatné prísady a vypracujeme cesto, ktoré necháme v chladničke stuhnúť. Kúsky cesta vtlačte do formičiek na úle. Potom do úľa urobte priehlbinu, naplňte ju krémom a prikryte biskvitom (alebo upečeným kolieskom lineckého cesta). Keď je úľ hotový, vyklopte ho na rovný povrch, najlepšie na valček, a nechajte ho v chladničke stuhnúť. Aby sa cesto nelepilo na formu a aby sa ľahšie vyberalo z formy, každý kúsok cesta by sa mal zľahka obaliť v práškovom cukre a formy nie je potrebné vymastiť ani vysypať múkou. Keď vložíte obalený kúsok cesta do formy, môžete ho ľahko vytvarovať a vytiahnuť.
Viac informácií ›