Ozdobnými stierkami môžete tvoriť dekoratívny povrch na krémom potieraných tortách a zákuskoch. Zúbkovanou stierkou môžete vytvárať efektné ozdoby z čokolády. Na rovnú, hladkú plochu rozotrite čokoládovú polevu. Tú zotrite zúbkovanou stierkou, nechajte zaschnúť. Prelejte kontrastnou farbou čokolády a rovnomerne rozotrite. Po zaschnutí môžete vykrajovať a vyrezávať ozdobné tvary. Podobne postupujte aj pri vyrábaní dekoratívnych piškót na torty a semifreda.
Stierka je vyrobená z plastu. Vhodná pre styk s potravinami. Skvelá pre uhladzovanie a tvarovanie - každá strana vytvorí iný dekor:
rovná strana je výborná na uhladzovanie krémov, čokolád, keď potrebujete dosiahnuť jednoliaty povrch
zubatá strana "hradné cimburie" vám pomôže, keď potrebujete rovnako veľké rovné hranaté čiary - šírka jedného zuba cca 0,5 cm
zubatá vlnka vytvorí zaoblené čiary
posledná dekoratívna vlnka vám vyčaruje zaujímavé tvary, stačí len použiť vašu fantáziu