Zavolajte nám (Po-Pi 7-15)

Špička likérové 24-36

Špička likérové ​​24-36

Viac informácií ›

Máme na skladě 3 ks
17.29 € 14.29 € bez DPH
ks
Kód produktu: KJ246
Záruka: 24 mesiacov
Popis a parametre Hodnotenie(0)
Špička likérové 24-36
Špička likérové 24…
17.29 €

Popis produktu

Recept na likérové ​​špičky

7 dkg cukru kryštál alebo krupica
2 dkg sójovej múky (hladkej odtučnené) k dostaniu v predajniach zdravej výživy
1 dkg kakaa
1 dl vody
5 dkg čokolády na varenie
10 dkg stuženého 100% tuku
cca 22 ks okrúhlych piškót
čokoládu a trochu stuženého tuku
vaječný koňak
trochu sušeného mlieka na zahustenie koňaku

Múku, kakao, cukor a vodu zmiešame a dáme asi na štyri minútky povariť. Pri varení, asi na 4 stupeň miešame, aby sa nám zmes nepripálila. Ostavíme a zamiešame čokoládu. necháme úplne vychladnúť, trebárs aj do druhého dňa. Potom zašľaháme zmäknutý stužený tuk. Dbajte na to, aby ste naozaj mali vyšľahanú hmotu bez kúskov tuku.
Než budeme robiť špičky, dáme si hmotu na chvíľu do chladničky, ale nie úplne stuhnú, aby išla hmota tlačiť vrecúškom. Medzi tým si na piškóty natrieme čokoládu. Zabráni nám zmäknutie piškótu. Hmotu vytlačíme špeciálnym nadstavcom na piškóty a dáme do chladničky. Môžeme si tiež upiecť svoje buflery. (Nadstavec má na strane malú dierku a tá musí zostať vonku). Zásada pri ďalšom spracovaní špičiek je, že musí byť veľa studené, najlepšie namrazené. Nezabudnite si tiež nechať hmotu na uzavretie špičiek. Vaječný koňak si trochu zahustíme sušeným mliekom, naplníme špičky a uzavrieme je ozdobným nadstavcom. Dáme opäť do chladničky. Rozrobíme si čokoládu s tukom a veľmi ľadovej špičky v nej namáčame.

Produkt je zaradený v kategóriách

Tipy na orezávanie Kompletná ponuka

Parametre

Použití nevhodné do mikrovlnnné trouby
Netto váha 35 g
Materiál Kov

Zobraziť všetky parametre

Hodnotenie zákazníkov

Produkt zatiaľ nikto nehodnotil

Poslať hodnotenie

Súvisiace produkty