Formy na včelie úle sú vynikajúce na výrobu tradičných cukroviniek z úľa alebo osích hniezd. Aby sa cesto vo forme nelepilo a aby sa ľahšie vyberalo z formy, je potrebné každý kúsok cesta zľahka posypať práškovým cukrom a formy nie je potrebné vymastiť ani vysypať múkou. Keď obalený kúsok cesta vložíte do formy, môžete ho ľahko vytvarovať a vytiahnuť.
pridajte kakao podľa chuti, aby vznikol tmavý krém.
Postup prípravy Piškóty zomelieme, pridáme ostatné prísady a vypracujeme cesto, ktoré necháme v chladničke stuhnúť. Kúsky cesta vtlačte do formičiek na úle. Potom do úľa urobte priehlbinu, naplňte ju krémom a prikryte biskvitom (alebo upečeným kolieskom lineckého cesta). Keď je úľ hotový, vyklopte ho na rovnú plochu, najlepšie na valček, a nechajte ho v chladničke stuhnúť. Aby sa cesto vo forme nelepilo a aby sa ľahšie vyberalo z formy, každý kúsok cesta by sa mal zľahka posypať práškovým cukrom a formy sa nemusia vymastiť ani vysypať múkou. Keď obalený kúsok cesta vložíte do formy, môžete ho ľahko vytvarovať a vytiahnuť.