PVC fólia na vytvorenie povrchového reliéfu či už z čokolády (teplota použitej čokolády max. 17 ° c) alebo na použitie modelovacích hmôt a prenos na povrchy múčnikov. Rozmery fólie - 40x25 cm, materiál PVC.
Po použití umyte vo vode so saponátom a vytrite papierovou utierkou. Nesušte pri zdroji tepla, mohlo by dôjsť k deformácii fólie.
Rozmery 40 x 25 cm - materiál PVC, cena za jeden kus
Umelohmotná štrukturálna fólia z PVC na tvorbu povrchového reliéfu z čokolády.
Čokoládu rozotrieme na fóliu pomocou vyosenej stierky. Potom ju necháme tuhnúť na teplotu cca 17 ° C (čokoláda je ešte mäkká, ale nesteká). Potom možno vyrezávať či vykrajovať rôzne tvary alebo fóliu pritisnúť napr. na bok torty. Vložíme do chladničky a necháme úplne stuhnúť. Zhruba po 15 minútach fóliu odstránime.
Fóliu môžeme použiť aj na štrukturálny povrch poťahovaných tort.
Hmotu rozvaľkajte a ihneď priložte fóliu. Potom žehličkou či valčekom prechádzajte silným tlakom po fólii. Následne fóliu odstráňte a nechajte hmotu chvíľu zavädnúť. Preneste na tortu a už neuhlazujte.